Enhypenova ‘Dimension: Answer’ – Vrijeme objave i popis pjesama

HYBE-ova nagrađivana nova grupa, Enhypen, vraća se s prepakiranim albumom 'Dimension: Answer'. Pogledajte vrijeme izlaska i popis pjesama 'Dimension: Answer'.

Enhypen je novu godinu započeo s praskom jer je K-pop septet nedavno osvojio nagradu za najbolji album na Nagrade Zlatni disk 2022 .



Odmah nakon priželjkivane pobjede, K-pop bend Billboard 200 vratit će se sa svojim prepakiranim albumom iz 2022. 'Dimension: Answer'.



dimension answer popis pjesama

Fotografija The Chosunilbo JNS/Imazins preko Getty Images

Otkriveno je međunarodno vrijeme izlaska Enhypen 'Dimension: Answer'

Enhypenov prepakirani album ‘Dimension: Answer’ bit će objavljen 10. siječnja u 18:00 KST/4 AM ET. U nastavku provjerite međunarodni vremenski raspored.



  • Pacifičko vrijeme: 1 ujutro po pacifičkom vremenu, 10. siječnja
  • Centralno vrijeme: 3 ujutro CT, 10. siječnja
  • Istočno vrijeme: 4 ujutro ET, 10. siječnja
  • Britansko vrijeme: 9 ujutro po GMT-u, 10. siječnja
  • Europsko vrijeme: 10.00 sati po srednjoeuropskom vremenu, 10. siječnja
  • Indijsko vrijeme: 14.30 IST, 10. siječnja
  • Filipinsko vrijeme: 10:00 na Filipinima, 10. siječnja
  • Japansko vrijeme: 10. siječnja u 18 sati po japanskom vremenu
  • Australsko vrijeme: 10.30 ACST, 10. siječnja
  • Tajland Vrijeme: 16:00 u Bangkoku, Tajland, 10. siječnja
Ovaj sadržaj nije moguće učitati

Objašnjena je lista pjesama 'Dimension: Answer'

Enhypenov najnoviji prepakirani cijeli album 'Dimension: Answer' nudi jedanaest pjesama, uključujući suradnju s Yeonjunom iz TXT-a u pjesmi. Provjerite sve pjesme 'Dimension: Answer' u nastavku.

  • Uvod: Izbjeljivanje
  • Ukroćeno-crtkano
  • Upper Side Dreamin
  • Samo malo
  • Idi veliki ili idi kući
  • Blockbuster ft Yeonjun iz TXT-a
  • Pažnju molim
  • Interludij: Pitanje
  • Blaženi-Prokleti (naslovna pjesma)
  • Polaroid ljubav
  • Ostalo: 2. dan
Ovaj sadržaj nije moguće učitati

Kako gledati glazbeni video 'Blessed- Cursed'/ Kako streamati 'Dimension: Answer'

Enhypenov najnoviji album 'Dimension: Answer' zajedno s naslovnim spotom 'Blessed- Cursed' bit će objavljen na gotovo svim globalnim glazbenim platformama, uključujući Spotify , YouTube I, Apple Music , Amazon glazba , i više. Pogledajte glazbeni video ispod.

Uzbuđeni zbog posljednjeg albuma Enhypena ‘Dimension: Answer?’ Pogledajte cijeli album 10. siječnja u 18:00 KST/ 4:00 ET/ 14:30 IST/ 9:00 GMT. Javite nam svoje mišljenje o albumu @ HITCkultura .