Rust: U koje vrijeme se poslužitelji brišu za ažuriranje iz siječnja 2021?

Rust je postao novo među nama zahvaljujući Twitch streamerima koji oživljavaju njegovu popularnost sedam godina nakon pokretanja Early Access-a 2013. i punog izdanja 2018. Igra je trenutno popularna u ovom trenutku, a neki se ljudi pitaju: u koje vrijeme brišu Rust poslužitelji? Ovdje ćete otkriti sve o čemu je podijeljeno kada će poslužitelji prisilno obrisati kartu ažuriranjem iz siječnja 2021. godine.

Iako je igra nedavno dosegla najveći ukupan broj istodobnih igrača, to se može pripisati njenoj popularnosti na Twitchu koji ju je vidio na vrhuncu milion pregleda . Slično kao kod Među nama, streameri su rezultirali time da je igra za preživljavanje postala popularna među mnogim igračima koji prije toga nikada nisu ni znali za njezino postojanje, a to je rezultiralo time da su mnogi ljudi prvi put uživali u naslovu.



Bez obzira jeste li ljubitelj igre od njezina nastanka ili ste se tek uskočili u internetsku mrežu, u nastavku ćete otkriti koliko će sati Rust poslužitelji izbrisati za ažuriranje iz siječnja 2021. godine.



U koje vrijeme se brišu Rust poslužitelji?

Rust poslužitelji obrisat će se u vremenu od 19:00 GMT, 7. siječnja.

To znači da će se Rust poslužitelji istog dana izbrisati u vrijeme od 11:00 PT i 14:00 ET.



Ažuriranja se održavaju mjesečno za igru ​​preživljavanja, a zakrpa u siječnju 2021. omogućit će Twitch Drops.

Gore navedeni sati dolaze ljubaznošću igre službeni Twitter račun koji kaže da će se daljnji detalji o ažuriranju objaviti putem bloga nakon njegovog dolaska.

Igrači će vidjeti prinudni nacrt i brisanje mapa zahvaljujući ažuriranju iz siječnja 2021. godine, a postupak dobivanja Twitch kapljica je opisan.



1155 anđeoskih brojeva

U međuvremenu, predviđanja PS Plus iz travnja 2021.: Potvrđena je nova besplatna igra za PS5